Over ons

Wie zijn wij?

M-FIN Administraties is gevestigd in Pijnacker en kan u ondersteunen bij alle werkzaamheden rondom uw financiële administratie. Eigenaar Marcel van Rest heeft vele jaren ervaring in verschillende  functies op het gebied van financiële administratie. Reeds een aantal jaren verzorgd M-FIN Administraties voor verschillende klanten de financiële administratie.

Bij een onderneming komt veel meer kijken dan ondernemen. De financiële administratie en diverse belastingaangiften moeten correct en op tijd worden uitgevoerd. M-FIN Administraties staat naast u en neemt deze zorgen graag uit handen. Met een professionele en passende oplossing, zodat u meer tijd heeft voor uw bedrijfsactiviteiten.

Bel gerust eens om de mogelijkheden door te spreken!

M-FIN Administraties Marcel van Rest

Marcel van Rest+31(0)6-22449830

Administratie

Effectief en Helder

Door het controleren en verwerken van de financiële administratie in Exact Online/E-boekhouden (of uw boekhoudpakket) hebben klanten nauwelijks meer omkijken naar de boekhouding en kunnen zij op ieder gewenst moment een rapportage ontvangen van de huidige stand van zaken.

De financiële administratie en alle belastingzaken laten ze over aan M-FIN Administraties.

M-FIN Administraties staat voor persoonlijk contact en zorgt voor een effectieve en heldere verwerking van uw administratie.